Memandang ke langit melihat awan
Awan yang berarak sangatlah tebal
Marilah mari kawanku sekalian
Membaca celotehku sampai bebal

Sabtu, Jun 12

Goreng

Pahit getir pengalaman

Bakal membuka lembaran baru dalam sejarah bernama kehidupan seorang aku

Kata nasihat orang tua menjadi bekalan

Bekalan menempuh hari-hari yang baru



B*to la kepada ayat-ayat diatas
Pening tahan lahanat sial
Nak-nak hari keje dok mengadap buku ilmiah je
Pengalaman mendewasakan tatabahasa bahasa kesat adelah


Rase macam nak marah orang je
Dah arr Piala Dunia dah bermula semalam
MEMANG sungguh stadi la kan
B*TO B*TO B*TO!



Eh,maaf teremosi
Sebab gua lame tak lepak Times Square
Gua selalu lepak rumah kedua yang mana dulunya adalah rumah ke-345,123

PERPUSTAKAAN














Tapi perpustakaan banyak pemandangan indah
hehehehehe




Oh,kepada sesiapa yang rajin bukak laman-conteng-sampah-sarap-alam-maya aku nih,aku dengan nekad poyonye akan merajinkan sereberum aku untuk buat cerita karut abad ke-12.

Tapi seperti biase,aku suke bagi harapan.Rajin-rajin la kasik trafik laman aku nih tinggi.aku nak jadik blogger boi.hahahahahaha






< > v ²

2 suare sumbang:

Tanpa Nama berkata...

lu ada time lak nak type2 kat sini..ajak lepak dokleh lak..konon study..cilaka la lu noma!!!hahahahaha

saiful berkata...

hahahaha. ayat mcm sial.